Over Jaleesa

Mijn naam is Jaleesa Koelen (29 jaar) en ik woon samen met mijn vriend Tim en ons prachtige dochtertje Eowyn (2018) in Hengelo. Wij worden vergezeld door twee konijnen en twee katten! Naast fotograferen luister ik graag naar muziek. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en ben graag in de natuur voor een (lange) wandeling. Mensen omschrijven mij als lief, rustig, geduldig, enthousiast en creatief.

Toen ik een jaar of 19 was kwam ik per toeval in aanraking met professionele fotografie. Niet achter de camera maar ervoor. Naarmate de jaren verstreken werd ik steeds nieuwsgieriger naar de andere kant van de camera. Ik kocht mijn eerste ‘echte’ camera en heb veel op mijzelf en zusje geoefend. Pas na het afronden van mijn studie (leraar basisonderwijs, specialisatie het jonge kind) heb ik de stap gemaakt om ook anderen te gaan fotograferen! Mijn passie voor kinderen en fotografie combineren is het allermooiste wat er is. Je kunt bij mij niet alleen terecht voor kinderfotografie. Ik fotografeer mensen van 0-100, bijzondere periodes tijdens je leven zoals zwangerschap of het geven van borstvoeding, en zelfs van je huisdier zijn mooie portretten mogelijk. Lekker bij je thuis of op een mooie buitenlocatie naar keuze. Ongedwongen en waar je gewoon jezelf kunt zijn, want dat ben ik ook!

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact op!

Recensies

 • "Afgelopen zaterdag een erg leuke shoot gehad van mijn 2 boys. Jaleesa was erg goed met de kids. Wat ik zo snel al kon kijken op haar camera zitten er echt prachtige foto's bij! Ze staan er echt op zoals ze zijn :) Ben zeer benieuwd naar het eindresultaat."

  Esther (mama van Boyd&Vinz)

 • "Afgelopen woensdag een fantastische zwangerschapsshoot gehad samen met mijn dochter. Prachtig weer, geweldige plek maar bovenal een top fotograaf. Zoë was vanaf het begin op haar gemak bij Jaleesa en mocht af en toen zelf een foto maken van haar mama en wat was ze trots! Eindresultaat zijn geweldige foto’s en een heel mooi aandenken voor later <3<3<3 mocht je twijfelen?? Ik zeg doen! <3"

  Evelien

 • "Fotoshoot gehad samen met mijn zoon in de draagdoek. Wat is Jaleesa een leuke meid. Je voelt je bij haar meteen op je gemak en wat hebben wij mooie foto’s gekregen! Blij mee, Jaleesa reageert snel op berichtjes en houdt zich aan haar afspraken. Echt een aanrader."

  Miranda

 • "Wauw wat een geluk hadden we om een fotoshoot te mogen winnen bij Jaleesa. Wat een rust had je met de kinderen. onze dochter van bijna 3 voelde zich meteen op haar gemak. Je nam echt alle tijd om de foto's te maken. we zijn super blij met de prachtige foto's die we hebben mogen ontvangen."

  Esther (mama van Lizzy)

 • "Mijn dochter Aurora heeft vorig week een fotoshoot gehad met Jaleesa. Aurora was toen we aankwamen erg zenuwachtig maar Jaleesa heeft haar echt binnen no time gerust gesteld en Aurora voelde zich daardoor snel helemaal op haar gemak. Door e-mail contact vooraf aan onze ontmoeting, was ik er al achter dat Jaleesa erg vriendelijk en spontaan is, maar in het echt spatte de vriendelijkheid en gezelligheid er nog meer van af! De foto's zijn echt prachtig geworden en de uitleg over de gang van zaken wordt ook helemaal helder uitgelegd. Vriendelijk, lief, gezellig en professioneel dus, en om deze redenen raad ik Jaleesa 100% aan!"

  Janine (mama van Aurora)

 • "We hebben een hele leuke familie shoot gehad met Jaleesa! uitgebreid contact over de mogelijkheden en uiteindelijk gekomen tot een mooie locatie. Ook tijdens de fotosessie relaxte sfeer en leuk contact met ons zoontje! Aanrader! :)"

  Marije

 • "Afgelopen zondag hebben mijn dochtertje en ik voor de camera mogen staan, een echte moeder en dochter shoot! Aivey heeft intens genoten en heeft het er nu nog over! Jaleesa, je bent een topper! Hoe je met kinderen omgaat, de foto’s die je maakt en de tijd die je neemt om alles goed te laten verlopen, dank je wel!!!"

  Suzanne (mama van Aivey)

 • "Heel leuke shoot gehad! Milou is normaal geen gemakkelijke bij vreemden maar het ging gelijk goed en er zijn heel wat leuke foto's gemaakt😍 echt een aanrader bij jaleesa foto's laten maken"

  Olja (mama van Milou)

 • "Wij hebben een erg leuke shoot gehad. Valentijn was wel wakker de ochtend, maar de foto's zijn erg mooi en leuk geworden. We mochten zelf de accessoires uitzoeken, en eventueel eigen spullen, (zoals de voetbal, en onze honden). Jaleesa nam alle tijd voor de foto's voor valentijn. Echt een aanrader voor een mooie en gezellige shoot."

  Krista (mama van Valentijn)

 • "We hebben een super relaxte en gezellige shoot gehad. Mara voelde zich echt op haar gemak door Jaleesa en dat zie je terug op de prachtige foto's!!!"

  Debbie (mama van Mara)

 • "Gisteren een leuke ochtend gehad bij de newborn shoot van Yumé. Yumé was erg op haar gemak. We zijn benieuwd naar de mooie resultaten!"

  Milou (mama van Yumé)

 • "Hele leuke shoot gehad bij Jaleesa met onze 2 jonge zoontjes en hond! Ontzettend lief en erg goed in omgang met kinderen. Heel blij met de foto's!"

  Janet (mama van Senn, Duuk en baasje van Joolz)

 • "Een super leuke ervaring! Het was fijn dat de shoot gewoon thuis plaats kon vinden. Top resultaat met mooie foto's van mijn dochter!!"

  Denise (mama van Marlie)

 • "Super ervaring! De meiden vonden het super ze is echt top met de kids in omgang!"

  Jessica (Mama van Joviënna en Jenaya)

 • "Geweldige Fotoshoot gehad met Jaleesa. Superblij met de resultaten."

  Annelies (mama van Madelief)